O Emisiji

TV emisija Auto Moto Nautic Vision koju bez prekida svaki tjedan od 19. ožujka 1998.g.producira tvrtka Medijska Osobnost traje cca 35 min i obrađuje teme iz auto-moto industrije mora i nautike.

Kroz svoje rubrike obrađuje teme vezane uz auto i moto industriju, kao i teme iz nautike: testovi i predstavljanje plovila, motora i opreme, novosti, različite zanimljivosti iz svijeta nautike, promocije (regate, sajmove, prezentacije...) savjete, podvodni ribolov i ronjenje, ribolov, surf, windsurfing i kite, te kratke putopise.

Gledatelji, osim profesionalno obrađenih priloga, najviše hvale visoku kvalitetu produkcije i dinamičnost, a uz to svi pokazatelji govore o povećanom interesu gledateljstva za temama iz područja nautike i mora, naravno uz teme auto moto industrije… te zbog toga s pravom možemo računati na još veću gledanost takvih tv emisija, obzirom da ih gotovo nema u programima televizijskih postaja.

NACIONALNA POKRIVENOST PODRUČJE CIJELE HRVTASKE

karta pokrivenosti

25 emitiranja tjedno
100 emitiranja mjesečno

as

PRODUKCIJA: MEDIJSKA OSOBNOST
tel.: 021/ 685 452
info@medijskaosobnost.hr


Tvrtka Medijska Osobnost utemeljena je 1994.g. i danas zapošljava u stalnom radnom odnosu 4 djelatnika.

Tvrtka Medijska Osobnost bavi se organiziranjem medijskih kampanja, public relation-om, produkcijom i objavom radio i tv reportaža i spotova, oglašavanjem u tisku... Svakodnevni rad djelatnika tvrtke Medijska Osobnost uključuje kontakte sa skoro svim medijima u Hrvatskoj (tisak, radio i tv postaje...), s kojima smo vezani godišnjim ugovorima, prezentirajući djelatnosti svojih klijenata, a godišnji ugovori o medijskoj promociji s mnogim tvrtkama iz cijele Hrvatske govori o povjerenju koje smo stekli i izvan okvira Dalmacije. Svim stalnim klijentima omogućujemo, na bazi godišnjih ugovora, posebne cijene i tretmane prilikom oglašavanja, a posebnu pomoć pružamo pri osmišljavanju povremenih kampanja / akcija.

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club