02.05.2012

Predstavljena Honda CRF 250 L

Honda je nedavno predstavila novi motocikl CRF 250 L. S obzirom na veliko zanimanje klijenata sa starog kontinenta, Honda je odlučila navedeni motocikl ponuditi i na Europskom tržištu.

honda

CRF250L je zabavn, enduro motocikl idealan za svakodnevno, intenzivno korištenje. Isto kao i Hondina poznata serija XL enduro modela iz osamdesetih godina, CRF250L jamči jednostavnost vožnje motocikla te vrhunsku off-road zabavu s pouzdanošću te poznatom Hondinom kvalitetom.

Pokreće ga jednocilindrični agregat obujma 249 ccm, koji ima dvije bregaste osovine i 4 ventila, hlađen je tekućinom, dok se napajanje gorivom odvija putem PGM FI ubrizgavanja goriva. Navedeni agregat preuzet je od modela CBR 250 R I očekuje se da bi snaga trebala biti oko 22KS.

honda

Novi CRF 250 L opremljen je prednjom upside-down vilicom te PRO-LINK stražnjim ovjesom dok se za zaustavljanje motocikla brinu “valoviti” diskovi.

Odličan odnos između cijene i kvalitete, te vrlo niski troškovi održavanja čine novi CRF 250 L više namjenskim motociklom.

Početak prodaje navedenog modela u EU i Hrvatskoj očekuje se na ljeto 2012.

: Pogledajte ostale moto vijesti :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club