18.11.2010.

Nova Honda SW-T600

U automobilu, svakodnevno putovanje na posao ili fakultet može biti stresno iskustvo, što zbog gužvi na cestama ili visokih troškova eksploatacije automobila, a da ne spomenemo problem sa parkingom kada stignete na odredište. Dva kotača očigledno su rješenje, no nemaju svi dvokotači istu udobnost ili luksuz poput automobila. SW-T600, skuter sa pogonskim agregatom velike zapremnine nudi luksuz vožnje u automobilu, a mobilnost skutera.

Honda SW T600

U Hondi su spojili hvaljeni stil, sofisticirane detalje te kompaktne dimenzije koje omogućuju probijanje kroz prometnu gužvu zajedno sa dvocilindričnim 582.2cm3 pogonskim agregatom koji se odlikuje odličnim performansama, niskom potrošnjom goriva te minimalnim troškovima održavanja. SW-T600 postavlja nove standarde u svojoj klasi. Unatoč snažnim performansama, SW-T600 je jednostavan za upravljanje, pristupačnan za svakodnevno korištenje, praktičan i sasvim pouzdan.

Honda SW T600

Veliki prtljažni prostor ispod sjedala može prihvatiti dvije integralne kacige, laptop ili aktovku. Za one koji žele luksuzno i bezbrižno putovanje, SW-T600 nudi sve što im treba.

: Pogledajte ostale moto vijesti :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club