13.08.2012.

Honda PCX 150 stigla u Hrvatsku

Honda PCX 125 je bio najprodavaniji dvokotač u Europi tijekom 2011. godine s više od 23.000 prodanih jedinica. Njegova kombinacija jasnih i suvremenih linija maksi skutera te njegova šasija koja skuteru pruža stabilnost i okretnost, a sve to uz nekoliko dizajnerskih detalja čine ovaj skuter zabavnim i praktičnim za svakodnevno korištenje.

honda pcx 150

Za 2012 PCX gama se proširuje na model PCX 150, koji je pogonjen potpuno novim ESP (enhanced smart power) agregatom obujma 153ccm koji je dizajniran da bi osigurao veću izdržljivost, ekonomičnost te iznimno tihi rad.

Nekoliko čimbenika bilo je ključno za razvoj nove generacije Hondinih agregata za skutere, poboljšana trajnost te izdržljivost zajedno sa odličnim performansama, tiši rad, smanjena emisija CO2 i naravno smanjena potrošnja goriva. Četverotaktni, jednocilindrični, vodom hlađeni agregat obujma 153ccm s dva ventila koristi niz tehnologija koje smanjuju trenje kako bi se poboljšala učinkovitost agregata u smislu krajnje snage te ekonomičnosti. Nova generacija motora predstavlja korak naprijed u smislu zaštite okoliša.

Zahvaljujući novom agregatu Honda PCX 150 može prijeći 44.6 kilometara sa jednom litrom goriva, a radijus kretanja skutera sa punim spremnikom od 5.9 litara iznosi 263 km. Prosječna potrošnja iznosi samo 2,25 l goriva na 100 km.

Zajedno sa svojim “manjim” bratom PCX125, PCX150 je mjerilo Honde za sve ono što jedan skuter manjeg obujma mora biti, praktičan, moderan te iznad svega zabavan.

: Pogledajte ostale moto vijesti :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club