25.04.2012.

Honda NC 700 X i S

Ovogodišnji noviteti iz Honde zadovoljavaju najrazličitije potrebe i životne stilove vozača, a perjanica je svakako model NC 700 S koji uz pregršt adrenalina i zabave ima i pristupačnu cijenu.

honda

U biti novost su dva motocikla srednjih dimenzija - NC700X i NC700S. Ovi motocikli nude lako i zabavno upravljanje u “crossover” i “naked” stilu, odnosno, mogu se koristiti za duga putovanja ili vikend uživanja. Jednostavni su za korištenje, a sve to uz razumnu cijenu. U čeličnom okviru, stvorenom za intuitivan osjećaj upravljanja je potpuno novi paralel-twin agregat.

honda

Izuzetno je lagan i kompaktan, pridonosi smanjenju ukupne mase i spuštanju težišta, a karakter mu je tipičan dvocilindarski – iskoristiva snaga u svim režimima te izvrsna dostupnost okretnog momenta. Istodobno je štedljiv - s jednom litrom prelazi 27 km, što znači da teoretski doseg iznosi 400 km.

Zanimljivo je rješenje i spremanje kacige, odnosno prtljage na mjestu goriva. Model NC 700 S označava naked, dok NC700X označava crossover inačicu, s dužim hodom amortizera te uspravnijim položajem sjedenja.

honda

Slijedeći tjedan u ovlaštene salone Honda motocikala u RH stiže NC 700 S (naked) I to po cijeni od 51.990 kn.

: Pogledajte ostale moto vijesti :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club