16.11.2010.

Honda CBR600F

Moderna legenda Honda CBR600F na tržištu je od 1987. godine i oduvijek vozačima pruža potpunu kontrolu upravljanja. Od svojih početaka do današnje reinkarnacije, ovaj model motocikla pruža vozačima bez obzira na njihovo znanje i iskustvo, potpuno kontrolu u vožnji, kako upravljivosti tako i snage agregata.

Honda CBR600F

Upravo predstavljeni novi model Honde CBR600F sportski je motocikl u kojega su konstruktori ugradili dugogodišnje iskustvo i znanje. Od strane konstruktora prepoznata je potreba velikog broja vozača koji preferiraju vozne karakteristike motocikla u odnosu na performanse.

Honda CBR600F

Za vozače kojima su najvažnije performance ili utrkivanje model CBR600RR je idealan odabir, dok će vozači koji žele potpuno kontrolu na cesti izabrati novi model Honde CBR600F.

Honda CBR600F

Kompaktni agregat nove Honde CBR600F sa 599 ccm smješten je u mono back bone aluminijski okvir, što kao rezultat daje izvanredne vozne karakteristike.

Honda CBR600F

Praktičnost i upravljivost u vožnji supersportskog motocikla karakteristike su koje će zasigurno pronaći put do mnogih kupaca.

: Pogledajte ostale moto vijesti :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club