12.07.2012.

Volkswagen Polo Cargo

Zbog široke primjene i brojnih mogućnosti nadogradnje, Volkswagenova ponuda osobnih vozila svoje mjesto može naći u gotovo svim poslovnim djelatnostima, a sada je na raspolaganju i Polo Cargo. Mališan nastao na osnovi serijskog Pola nudi budućim vlasnicima brojne prednosti, a zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama izvrsno obavlja sve radne zadatke, kako u gradu, tako i izvan njega. Polo Cargo dolazi s dva motora, benzinskim 1.2 litrenim sa 60 KS i turbodizelskim 1.2 TDI sa 75 KS.

polo

Polo Cargo opremljen je Trendline paketom opreme koji sadrži: ABS sustav protiv blokiranja kotača, bočne pokazivače smjera integrirane u kućišta vanjskih osvrtnih zrcala, bočne zračne jastuke u prednjim sjedalima, branike u boji vozila, centralno zaključavanje, električne podizače prozora, dnevna svjetla, elektrohidraulički servoupravljač, elektronsku blokadu protiv otuđenja, klima uređaj Climatic, podešavanje vozačkog sjedala po visini, pretinac u instrument ploči, radio sa CD playerom RCD 210 MP3 sa 4 zvučnika, svjetlo za maglu straga, Tyre Mobility set sa 12V kompresorom i sredstvom za krpanje gume, vanjska osvrtna zrcala podesiva iznutra, zračne jastuke za vozača i suvozača, čelične naplatke 5Jx14 s gumama 175/70R14. Uz to, Polo Cargo ima i podnicu sa zaštitnom mrežom te prihvatne ušice za osiguravanje tereta.

Nosivost benzinske inačice iznosi odličnih 415 kg, a ono što je najbitnije za buduće vlasnike je da se Polo Cargo registrira kao lako dostavno vozilo i time 100% ubraja u porezno priznati odbitak tvrtke.

Cijena:

Polo Cargo 1.2 60 KS – već od 72.400 kn + PDV

Polo Cargo 1.2 TDI 75 KS – već od 85.700 kn + PDV

: Pogledajte ostala Volkswagen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club