01.07.2014.

Volvo uvodi Android Auto platformu

Volvo se pridružio globalnoj alijansi vodećih tehnoloških i automobilskih kompanija posvećenih uvođenju Android platformi u automobile (tzv. Open Automotive Alliance), kako bi Android platformu za pametne telefone učinio dostupnom kupcima kroz inovativno korisničko sučelje.

Integracija Android Auto platforme obećava novu dimenziju iskustva vožnje. Preko velikog ekrana osjetljivog na dodir na centralnoj konzoli, Android Auto u sam automobil dovodi aplikacije i servise dobro poznate korisnicima Android pametnih telefona i tableta.

Interakcija između Android Auto platforme i potpuno novog Volvo korisničkog sučelja značajno mijenja izgled i ugođaj automobilskog interijera, kojeg karakterizira naglašena jednostavnost i funkcionalnost.

Android Auto će omogućiti pristup Google Search, Google Maps i Google Play Music aplikacijama, kao i posebno adaptiranim aplikacijama kao što je Spotify. Svim telefonski baziranim aplikacijama moći će se upravljati glasom ili preko kontrola na upravljaču, ali i preko ekrana osjetljivog na dodir, što znači da je korištenje maksimalno pojednostavljeno i sigurno.

Veliki Volvov ekran osjetljiv na dodir daje korisnicima prednosti istovremenog korištenja Volvo i Android Auto sadržaja, bez potrebe za prebacivanjem s jednog na drugi izvor informacija.

Android Auto bit će dostupan u svim novim Volvo modelima, postavljenim na novu SPA platformu, počevši od novog Volva XC90 koji će biti predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club