Volvo on Call sustav

Volvo On Call je sigurnosna usluga, koja uključuje izuzetno inovativnu mobilnu aplikaciju, što omogućava stalan kontakt s Volvo automobilom kao što je opcija zaključavanja vrata, pronalazak automobila, kontrola razine goriva i napunjenosti baterije, te aktiviranje grijača kabine.

volvo

Inicijativa grupnog angažiranja na globalnim i lokalnim Volvo Facebook stranicama počela je početkom 2013. godine. Prikupljeni odgovori bit će iskorišteni u procesu razvoja budućih verzija mobilnih aplikacija za Volvo on Call sustav. Preko milijun Facebook fanova vidjelo je inicijativu, a tisuće ih je aktivno sudjelovalo, jasno upućujući na potrebe i očekivanja vozača od mobilnih aplikacija budućnosti.

Među tisućama ideja koje su skupljene preko Volvo Facebook stranica, uočila se jedna zajednička crta. Ono što većina korisnika želi jesu dodatci koji olakšavaju život. Ljudi žele da ih se podsjeti na neke osnovne životne obveze, ali i na sve druge bitne stvari.

Najpopularnije ideje koje još nisu implementirane u aplikaciju:

- Aplikacija za pronalazak ključeva od automobila

- Aplikacija koja omogućava plaćanje parkinga putem uređaja

- Podsjetnik na isticanje vremena za plaćeni parking

- Informacija o najbližoj benzinskoj postaji u slučaju da se upali rezerva.

Drugi trend koji se pojavio jest želja za ugađanjem željama vozača do najsitnijeg detalja. Aplikacija bi trebala zapamtiti sve postavke pojedinačnog vozača - postavku sjedala i retrovizora, omiljene rute vožnje, upozorenje na nailazak pored omiljenog restorana te upozorenje na naplatu cestarine, ukoliko je želite izbjeći.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club