19.09.2014.

Volvo R-Design - izvedba novog XC90

Volvo je objavio prve fotografije R-Design izvedbe potpuno novog XC90 modela namijenjenog kupcima koji žele atraktivan automobil, naglašeno sportskog izgleda, za kojim će se ostali sudionici u prometu okretati.

Model na prvi pogled obećava naglašeno dinamičnu vožnju, a potvrđuje to i prema vozaču usmjeren interijer s R-Design sportskim sjedalima u kombinaciji Nubuck tekstila i perforirane kože. Izbor Drive-E motora, koji nude do 400 KS i potpuno novo podvozje modela XC90, garancija je živahnog iskustva vožnje.

R-Design eksterijer uključuje brojne specifične detalje kao što su maska hladnjaka, prednji spojler, metalizirani okviri prozora, integrirani dvostruki završetak ispušnog sustava te krovne šine i kućišta retrovizora u mat srebrnoj boji, dok 20-inčni R-Design naplatci (ili 22-inčni kao opcija), zaokružuju naglašeno dinamičan oblik.

Što se tiče unutrašnjosti modela, pored sportskih sjedala i upravljača presvučenog perforiranom kožom, tu su i posebni R-Design detalji kao što su ručica mjenjača, nožne komande i tepisi. Vlasnik dobiva i ekskluzivni R-Design kožni ključ.

Veliki 12,3-inčni ekran osjetljiv na dodir u stilu tableta najatraktivniji je detalj interijera novog Volva XC90 i u R-Design verziji, a sada je dostupan i u posebnoj R-Design temi. To je srce novog kontrolnog sustava, oslobođenog nepotrebnih gumba i komandi te predstavlja potpuno nov način upravljanja funkcijama automobila.

R-Design je jedna od četiri opcije nove Volvo strategije uravnoteženja paketa opreme, strategije koja u grafičkom smislu ima formu drveta s dvije grane. Kinetic je osnova (korijen drveta), slijedi Momentum (stablo), a zatim i posebne Inscription i R-Design verzije (grane). Inscription paket namijenjen je kupcima koji žele elegantan izgled i luksuzno iskustvo vožnje, dok R-Design krasi sportska aura.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club