13.09.2013.

Volvo Concept Coupe

Volvo Concept Coupe je prva nadahnuta interpretacija novog smjera švedske kompanije u kojem dizajn ima naglašenu stratešku važnost u unošenju više emocionalnosti u Volvo brend.

volvo

Predstavljanje Volva V40 u 2012. godini bio je prvi korak u ovom smjeru. Pozitivan odziv medija i kupaca naglašava činjenicu da Volvo automobili idu u korak s najboljima u nekoliko važnih područja, uključujući i dizajn.

Skoro predstavljanje nove podesive SPA arhitekture omogućava kompaniji da ubrza proces transformacije. Volvo Concept Coupe je prvi od tri konceptna automobila koji otkrivaju dizajnerske mogućnosti koje nudi nova SPA arhitektura. Ti modeli utiru put predstavljanju potpuno novog Volva XC90 za 2014. godinu.

volvo

Nova arhitektura i nova gama motora temelj su jakog emocionalnog naglaska brenda - kako po pitanju dizajna tako i interijera, korisničkog sučelja i povezivosti. Istinski premium brendovi bazirani su na složenom spoju racionalnih, kvalitativnih parametara te jakih emocionalnih vrijednosti koje sve zajedno potiču želju kod kupaca. Nekoliko je primjera brendova koji su se iz svakodnevnih izdigli u premium klasu - kroz snažan fokus na dizajnu.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club