27.02.2014.

Volvo Cloud za potpunu povezanost

Lansiranjem Sensus Connect sustava, Volvo Car grupacija (Volvo automobili) predstavlja unaprijeđeni sustav zabave i informiranja s navigacijom. Sada Volvo svojim kupcima nudi istinski povezano iskustvo. Servisi temeljeni na „Cloud“ tehnologijama omogućavaju vozaču da pronađe i plati parking, otkrije nove restorane, uživa u omiljenoj glazbi i još puno toga.

volvo

Potpuno novo iskustvo boravka u automobilu uključuje novosti u svim aspektima putovanja. Desetine tisuća radijskih stanica mogu se slušati u prethodno ugrijanom ili ohlađenom automobilu, što omogućava aktivacija preko mobilnog telefona. Navigacijski sustav nudi ne samo upute do odredišta, nego i uzbudljive Wikipedia informacije o području kroz koje se prolazi kao i informacije o raspoloživom parkirnom prostoru. Park&Pay je prva na svijetu integrirana tehnologija za pronalaženje i plaćanje parkinga iz samog automobila. Aplikacija se temelji na car2infrastructure komunikaciji i pokazuje nove mogućnosti komunikacije automobila sa svojim okruženjem.

Sustav uključuje i unaprijeđeni Premium Sound sustav sa 5x130W pojačalom, sljedećom generacijom softvera za unaprijeđenje zvuka Dirak Live te mogućnošću do čak 12 Harman Karon zvučnika vrhunskih specifikacija.

Izborom partnera koji su najbolji u svojim područjima, kao što su Ericsson, Pandora, HERE, Yelp, Glympse i provjereni parking servisi, Volvo je bio u mogućnosti usredotočiti se na ono što radi najbolje, a to je sigurna, udobna i maksimalno ugodna vožnja.

Sve u svemu, Sensus Connect je tu da vozaču ponudi sve što mu treba i kada treba, odnosno da vozačima olakša život i ponudi maksimalno ugodnu vožnju bez kompromisa po pitanju sigurnosti i udobnosti. Osvježeni Sensus Connect sustav bit će dostupan u svim novim Volvo modelima od svibnja 2014. godine. Vlasnici koji u svojim automobilima već posjeduju Sensus Connect, moći će osvježiti svoj sustav.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club