13.11.2009.

Novi Volvo S60

Stigle su prve službene slike potpuno novog Volva S60 – sportskijeg i dinamičnijeg modela od svih Volvo automobila do sada.

Volvo S60

"Potpuno novi Volvo S60 dizajniran je da vas pokrene. Izgleda i vozi kao nijedan Volvo prije njega, a njegova će vam tehnologija pomoći da vozite sigurnije te se osjećate samopouzdanije za upravljačem,“ ističe Stephen Odell, predsjednik i izvršni direktor Volvo Cars. Volvo S60 moguće je opremiti Sustavom za otkrivanje pješaka – revolucionarnom sigurnosnom značajkom koja može detektirati pješake ispred automobila te automatski zakočiti ukoliko vozač ne reagira na vrijeme.

Volvo S60

Volvo S60 bit će po prvi put otkriven očima javnosti na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi, u ožujku sljedeće godine. Serijska proizvodnja sportskog sedan modela počet će u rano ljeto 2010. u Volvo tvornici u belgijskom Ghentu. „Kupci u ovom segmentu vozila traže emocionalnu reakciju, sportski dizajn i dinamičke vozne karakteristike. A Volvo S60 ima ih sve. Uvjereni smo da će ovaj model postati jedan od najjačih igrača baš u ovom segmentu,“ naglašava Stephen Odell.

: Pogledajte ostala Volvo vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club