06.02.2013.

Toyota u Ženevi 2013.

Od liderstva u proizvodnji hibridne tehnolohgije i nagrađivanih sportskih automobila, do lansiranja 4. generacije svog pionirskog SUV-a, te do vrhunca buduće urbane mobilnosti, Toyotina paleta vozila na 2013 Geneva Motor Show najavljuje svoje daljnje uspjehe s filozofijom izrade "Uvijek boljih automobila’'.

FT-86-Open Concept

FT-86 Otvoreni koncept

Toyota FT-86 Otvoreni koncept je uzbudljiva pretpostavka buduće izgleda nagrađivanog GT86. Stvoren kako bi izazivao reakciju promatrača, dok istovremeno predstavlja prototip naprednih inženjerskih intervencija, FT-86 Otvoreni koncept namjerava pokazati kako se užitak u vožnji može podići na drugu razinu.

I-Road

TOYOTA i- ROAD

TOYOTA i- ROAD je kompaktan, zabavan i bez emisija CO2. Riječ je o konceptu osobne mobilnosti koji je u mogućnosti brzo, čisto i učinkovito prevesti dvije osobe u urbanoj sredini.

Auris Touring Sport

Auris Touring Sport

Nakon predstavljanja na Salonu automobila u Parizu, Auris Touring Sport otvorit će svoja vrata I proslaviti svoju svjetsku premijeru na Geneva Motor Show 2013, gdje će biti objavljene specifikacije, dimenzije i performanse. Kombinirajući svestranost i dinamičan dizajn sa superiornom dimenzijom prtljažnog prostora i titulom jedinstvenog u segmentu zbog svoje hibridne tehnologije, Auris Touring Sport je postavljen kao nova referentna točka u segmentu srednjih karavana. Premijera novog Auris Touring Sporta će se održati kroz sa dizajn studiju kao Auris Touring Sport ‘'Black’'.

RAV4

RAV4

Svoju europsku premijeru, novi RAV4 4. generacije čuva za autosalon. Uspjeh nastavlja gradi na baštini pionira SUVa. Ipak, nova generacija stavlja intenzivni naglasak na novi profil kupaca, te će biti pravi odgovor na potrebe modernih obitelji koje ne žele žrtvovati svoj aktivni način života. Novi RAV4 donosi prepoznatljiv dizajn, rafiniranu vrhunsku kvalitetu, zanimljiv i pametan interijer, veću učinkovitost i poboljšanja na svim motorima s pogonom na 2 ili na sve kotače. Premijera novog RAV4 će biti podržana od strane dva dizajn studija kroz izloške - RAV4 'Premium' i RAV4 'Avantura'.

: Pogledajte ostala Toyota vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club