15.02.2012.

Toyota na Ženevskom salonu

82. Geneva Motor Show će promovrati nastavak Toyotinog pomlađivanja, donoseći emocije kroz GT 86 i nastavak širenja potpuno hibridne tehnologije na posve nove segmente.

Yaris Hybrid
Yaris Hybrid najavljuje svjetsku premijeru! Ovo je prava inovacija u B-segmentu jer donosi Toyota Hybrid Synergy Drive ® tehnologiju široj skupini kupaca. Yaris hibrid je najdostupniji potpuno hibridni prijedlog na europskom tržištu koje kombinira glatki i tihi rad s vrhunskom urbanom agilnosti i maksimaliziranim unutarnjim prostorom u svojoj kompaktnoj veličini, ujedno će imati najniže emisije štetnih plinova u segmentu.

FT-BH koncept
Još jedna svjetska premijera, FT-BH koncept je iznimno lagana studija, potpuno hibridnog automobila, dizajniran je kako bi se postigla niska emisija u ekonomski održivim uvjetima proizvodnje. Tehnike i razmišljanja korišteni u procesu nastanka ovoga koncepta usprotivile su se korištenju egzotičnih i skupih materijala ili složenih postupaka.

GT 86
Toyotin željno iščekuju GT 86 najavljuje europsku premijeru, a bit će predstavljen diljem Europe od ovog ljeta. Toyotin najnoviji sportski automobil donosi čistoću, uzbuđenje i potpuni angažman vožnje i sve to po pristupačnoj cijeni.

TOYOTA NS4 i FCV-R

TOYOTA NS4 i FCV-R koncepti sa europskom premijerom. TOYOTA NS4 je nova generacija Plug-in hibridnog vozila (PHEV) koje reagira na želje kupca za dodanom vrijednosti u hibridnim automobilima, s naprednim dizajnom, profinjenim materijalima i povećanom efikasnosti vožnje. FCV-R koncept utjelovljuje Toyotin sljedeći korak prema masovnoj proizvodnji vozila na vodikov pogon, utirući put za pokretanje limuzina s gorivim ćelijama (FCV) do 2015.

toyota diji

TOYOTA diji
Konačno, još jedna europska premijera i to koncept TOYOTA diji koji nudi vrhunsku personalizaciju. Cijelo tijelo izvana i iznutra funkcionira kao izložbeni prostor, s kućištima u boji vozila te prikazom sadržaja promjenjivim poput pokretača želja. Poruke i informacije mogu se prikazati s istom lakoćom kao što je preuzimanje aplikacije. Štoviše, TOYOTA diji može formirati vezu s okolnim vozilima i svojom infrastrukturom nudi jedinstveno iskustvo.

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club