12.02.2010.

Novi Renault Master

Nakon više od 12 godina komercijalnog uspjeha i više od milijun prodanih vozila u 45 svjetskih država, Renault obnavlja Renault Master čija će komercijalizacija započeti u lipnju 2010. godine. Upečatljivi dizajn Novog Renault Mastera nagovještava nove stilske smjernice furgona Renault.

novi renault master

Putnička kabina nudi najveći broj praktičnih pretinaca na tržištu. Prilagođeni specifičnim zahtjevima poslovnih kupaca i opremi koju koriste u svakodnevnom radu, navedeni pretinci su istodobno ergonomični i savršeno uklopljeni u dizajn kabine.

Novom Renault Masteru je cilj postati referenca u pogledu udobnosti u svom segmentu zahvaljujući iznimnom poboljšanju ergonomičnosti vozačevog sjedala, povećanoj vidljivosti i brojnoj opremi za udobnost kakvu obično nalazimo na osobnim vozilima.

novi renault master

S potrošnjom nižom za 1L/100km u odnosu na postojeći Master i potrošnju u mješovitoj vožnji od 7,1l/100km (187g CO2/km), Novi Renault Master je na vodećem mjestu po potrošnji prema NEDC-u (New European Driving Cycle) na verzijama s prednjim pogonom. Troškovi održavanja su niži za 40% u odnosu na prethodnika te spadaju među najniže na tržištu.

Nova verzija sa stražnjim pogonom, koju je u potpunosti razvio Renault, ima samonosivu karoseriju za poboljšane dinamičke performanse i dodatnu zapremninu. Gama je obogaćena novom dužinom L4 (iskoristiva zapremnina do 17m³), verzijom 3,5t i 4,5t s dvostrukim kotačima i novim mogućnostima preinaka karoserije.

novi renault master

Novi Renault Master je opremljen novim motorom 2,3l dCi koji je razvijen posebno za potrebe gospodarskih vozila. Gama motora pokriva 3 razine snage (dCi 100, dCi 125 i dCi 150) te je identična na verzijama s prednjim (poprečno postavljeni motor) i na verzijama sa stražnjim pogonom (uzdužno postavljeni motor).

: Pogledajte ostala Renault vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club