01.02.2013.

Novi Renault Fluence

Renault Fluence razvijen je u suradnji s međunarodnim konstrukcijskim odjelima koje je grupacija pokrenula potkraj 2009. Riječ je o trovolumenskoj limuzini namijenjenoj tržištima diljem svijeta koja će svojim kupcima biti znak prestiža. Model se prometnuo u ključnog igrača u svojem razredu: u više od 80 država registrirano je oko 255 000 automobila.

fluence

Tri godine nakon lansiranja originala, Renault sa zadovoljstvom predstavlja novi Renault Fluence, automobil koji bi trebaoučvrstiti Renaultov položaj u tom segmentu. Prinova u Renaultovoj obitelji prvi je javni nastup imala na Istanbulskom sajmu automobila u studenom 2012. godine.

Fluence

Fluenceove otmjene i tečne linije nikad nisu bile dinamičnije i suvremenije. Nova je inačica zadržala prethodnikovu udobnost i prostranu unutrašnjost, no naglasak stavlja na tehnologiju i kakvoću završne obrade.

Fluence

Proizvodi se u tvornici Oyak-Renault u Bursi, u Turskoj, gdje bi u siječnju 2013. trebao najprije krenuti u prodaju, a zatim tijekom godine i na ostalim tržištima.

: Pogledajte ostala Renault vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club