03.12.2009.

Novi Renault Clio III

Novi Renault Clio otvara novo poglavlje u sagi o Cliu, koja je počela 1990. i čiji uspjeh nikada nije prestao. Polivalentan i homogen, Novi Renault Clio ima sve priznate kvalitete Clia III, koje su mu pribavile naslov „Automobila godine 2006.": prostranost, sigurnost, udobnost, primjerno ponašanje, uz rigoroznu kvalitetu proizvodnje koja ga čini jednim od najpouzdanijih automobila u njegovom segmentu.

renault clio III

Nova kompaktna Renaultova berlina ističe se obnovljenim dizajnom s dinamičnim vizualnim karakteristikama s prednjeg kraja Novog Renault Mégana. Nova verzija GT pruža kupcima Renault Clia pristup u svijet sporta. Clio GT ima sportski izgled i zabavan je za vožnju.

Carminat TomTom, prva je integrirana GPS navigacija, dostupna većem broju kupaca. Ova nova navigacija Renault razvijena je u suradnji s tvrtkom TomTom i nosi ime obje marke. Carminat TomTom se može ažurirati preko interneta. Ova navigacija ima veliki zaslon u boji, pouzdano navođenje s informacijama o prometu, ograničenjima brzine i upozorenjima o radarima. 

renault clio III

Kompaktna berlina koja potvrđuje svoju srodnost s Novim Renault Méganom Solidno postavljen na tlo, Novi Renault Clio ima izduženiju figuru sa svjetlima koja se nastavljaju do otvora za zrak. Živahan karakter odbojnika odlikuje se velikim ulazom za zrak u donjem dijelu, naglašenim crnim sjajnim zaštitama. Otraga novi dizajn svjetla berline nastavlja kockastu liniju.  Novi Renault Clio izgleda još dinamičnije zbog pročišćenog središnjeg dijela stražnjeg odbojnika. Svjetla za vožnju unatrag i maglenke nalaze se u donjim kutovima. U unutrašnjosti, osjećaj udobnosti i vidljive kvalitete utjecali su na odabir novih ambijenata i harmonija. Zaslon navigacije Carminat TomTom savršeno je uklopljen iznad središnje konzole.

renault clio III

Novi Renault Clio GT, nova verzija snažnog karaktera
Kao i kod drugih modela Renault, od sada je za Novi Renault Clio u ponudi  verzija GT. Novi Renault Clio GT, sportska kompaktna berlina, dobila je ekskluzivnu boju, Malta plavu. Agresivniji prednji kraj otkriva crnu sjajnu rešetku hladnjaka. Obloge praga naglašavaju dinamičke kvalitete posebnog sustava ovjesa u ovoj verziji GT. Stražnji kraj se odlikuje ispuhom s dvije cijevi i spojlerom. U unutrašnjosti pažnju privlače sportski detalji: pedale od perforiranog aluminija, sjedala s boljim bočnim pojačanjima i oznakom « GT » na prednjim sjedalima.

renault clio III

Carminat TomTom, prva integrirana navigacija s mogućnošću ažuriranja, dostupna većem broju kupaca Carminat TomTom, plod partnerstva između Renaulta i TomToma, najnovija je integrirana Renault GPS navigacija. Dostupna većem broju kupaca, ova navigacija jednostavna za korištenje aktivira se od pokretanja vozila. Vozaču Novog Renault Clia omogućava potpuno sigurnu vožnju bez stresa. Usluge ovog novog sustava uključuju :
-  velik i čitljiv zaslon u bolji  (5,8'', t.j. 14,7 cm) za čitanja detaljnih i preciznih karta u načinu « birdview »,
-  navigaciju s mogućnošću ažuriranja i pouzdano navođenje s informacijama o prometu, ograničenjima brzine i upozorenjima o radarima,
-  sve ponuđeno za manje od 500€. 

video clip

: Pogledajte ostala Renault vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club