13.05.2011.

Nova Renault Laguna

Otkrivena javnosti na Salonu automobila u Parizu 2010, Nova Renault Laguna predstavlja skup prednosti koji su učinili obitelj Lagune III renomiranom: izvrsno ležanje na cesti šasije 4Control s upravljanjem na 4 kotača; izniman odnos cijena / opreme / karakteristika s obzirom na ostala vozila u segmentu; obilježja sigurnosti, kvalitete i pouzdanosti na najvišoj razini u klasi.

S privlačnijim prednjim dijelom i novim izgledom unutrašnjosti, Nova Renault Laguna odsada nudi osobnost potpuno usklađenu s dinamičkim performansama.

laguna

Šasija 4Control s upravljanjem na 4 kotača, ekskluzivno obilježje Renaulta, je sada dostupna s većinom motora. Nudi užitak u potpuno sigurnoj vožnji dostupniji većem broju vozača. Sa sustavima Carminat TomTom® LIVE i Bose® Sound System, Nova Renault Laguna je modernija i privlačnija nego ikada.

Njezini motori Renault eco2 imaju još izraženije karakteristike za zaštitu okoliša, s emisijom CO2/km motora dCi 110 od 120 g. Posebna pažnja je posvećena smanjenju troškova korištenja, te naročito smanjenju potrošnje goriva od prosječno 0,5 litara u gami. Nudeći jamstvo koje vrijedi 3 godine / 150.000 km, Nova Renault Laguna će se komercijalizirati od studenog 2011.

: Pogledajte ostala Renault vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club