25.02.2011.

Peugeot u Ženevi 2011.

U svojoj 200 – toj slavljeničkoj godini, Peugeot je postigao najbolje rezultate svjetske prodaje u povijesti, porasle za 16.3 % na 2,142,000 primjeraka.

Kako bi nastavili ovaj napredak u 2011., Peugeot predstavlja još novih proizvoda u Ženevi, dodatno učvršćujući vodstvo u ekologiji i nudeći viziju mobilnosti u budućnosti.

peugeot geneva

Svjetska premijera novog 308
Nakon tri i pol godine na tržištu, sa 900.000 prodanih primjeraka u više od 100 zemalja, 308 dobiva novi izgled i svjetsku premijeru na ženevskom Motor Showu.

Komercijalno lansiranje Peugeota 508
Predstavljanjem novog 508 na vodećim europskim tržištima početkom veljače, Peugeot učvršćuje svoju ambicije na jednom od svojih tradicionalno vodećih polja, najvećem segmentu putničkih automobila.

Limitirano izdanje RCZ
U Ženevi će biti predstavljen RCZ “Asphalt” , limitirana verzija dostupna na proljeće 2011.: od 200 KS izvedbe razlikuje se po ekskluzivnoj mat sivoj boji, dvobojnim 19'' naplatcima te brojnim istančanim detaljima izvana i iznutra koji mu daju nepogrešivo sportski izgled. Predstavljen u proljeće 2010., RCZ je već privukao više od 17.000 klijenata, premašivši cilj za 2010..

peugeot geneva

3008 HYbrid4, prvi dizel hibrid u Ženevi kao limitirano izdanje
Lansiranjem prvog dizelskog hibridnog vozila na svijetu, od sredine 2011., Peugeot predstavlja novu i originalnu ponudu po pitanju ekološke efikasnosti i vozačkog uzbuđenja.

U Ženevi Peugeot predstavlja Limited Edition 3008 HYbrid4: 300 primjeraka automobila, u Pearlescent bijeloj boji s kožnom unutrašnjosti u dvije boje, a može se rezervirati putem Interneta čim se otvori Motor Show. 508 će 2012. biti drugi Peugeotov model koji će koristiti HYbrid4 pogon.

peugeot geneva

Elektično: stvarnost i moć
iOn je prvi 100% električni gradski automobil nove generacije, dizajniran za pravne i osobne kupce. Iako je pojam "elektično" za Peugeot sada realnost, mora također biti sinonim "moćno". Moć je sadržana u EX1 konceptnom automobilu. EX1 je napravljen za stvoren za performanse i već je postavio i srušio nekoliko rekorda u ubrzanju u Francuskoj i Kini.

Mu by Peugeot, iskonska je inovacija iznajmljivanja koja pokriva automobile, motocikle, laka komercijalna vozila i slično, Peugeot je izumio "novu generaciju" najma vozila za građane.

peugeot geneva

Peugeot u Ženevi predstavlja i usluge povezanosti, dostupne u 10 europskih gradova. Peugeot Connect ima tri ključne usluge: Peugeot Connect SOS poziv u pomoć, Peugeot Connect Assistance pomoć uslijed kvara i Peugeot Connect Fleet upravljanje flotom. Dostupno kao opcija ili u serijskoj izvedbi na gotovo svim modelima Peugeota, Peugeot Connect potvrđuje vodstvo marke na području tercijarne sigurnosti.

Peugeot Sport: svjetska premijera novog 908
Peugeot Sport je u veljači predstavio 908, predstavlja oličje dinamičnosti marke na Peugeot štandu. Cilj 908 je, kao i u 2010. godini, osvojiti Intercontinental Le Mans Cup Championship, sa glavnom utrkom 24 sata Le Mansa za vikend 11. i 12. lipnja ove godine.

: Pogledajte ostala Peugeot vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club