04.07.2013.

Appleov Siri od sada u Opel Adamu

Opel ADAM s informacijsko-multimedijskim sustavom IntelliLink sada je dostupan s potpunom integracijom sa Siri Eyes Free – jedinstvenom pametnom asistenticom tvrtke Apple koji sluša govorne naredbe tijekom vožnje. Kupci s kompatibilnim pametnim telefonom iPhone s operacijskim sustavom iOS 6 mogu pomoću gumba na upravljaču reći Siri Eyes Free da izvrši niz zadataka dok oni drže pogled sigurno na cesti. Ova značajka nudi puno više od uobičajene govorne aktivacije – sa Siri Eyes Free možete u ADAM-u razgovarati kao s osobom, koristeći pritom konverzacijski ton razgovora.

opel

Da bi odvlačenje pažnje sveli na najmanju moguću mjeru, Apple i Opel su hands-free opciju podigli na novu razinu i ponudili Eyes Free način rada za Siri koji omogućuje čistu govornu interakciju s uređajem tvrtke Apple. Korisnici će primijetiti da se na zaslonu uređaja razgovor sa Siri funkcijom ne prikazuje u tekstnom obliku dok se koristi u ADAM-u. To je jedna od važnih mjera koju je Apple osmislio s Opelom tijekom razvoja integracije radi strogog zadržavanja fokusa na sigurnosti.

opel

Ova jedinstvena značajka dostupna je besplatno za sve ADAM-e opremljene sustavom IntelliLink naručene odsad. No i kupci koji već imaju ADAM s IntelliLinkom mogu uživati u Siri Eyes Free funkciji. Naime, od srpnja 2013. Opel nudi besplatno ažuriranje softvera koje omogućuje dodavanje Siri Eyes Free funkcije sustavu IntelliLink. Taj se inovativni sustav može stalno ažurirati dok god posjedujete automobil da bi informacijsko-multimedijski sustav ugrađen u automobil išao ukorak s novitetima iz svijeta mobilne komunikacije. Kupci Opel ADAM-a ažuriranje mogu dobiti kod svojih Opelovih zastupnika.

: Pogledajte ostala Opel vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club