19.05.2014.

Nagrađen Mitsubishi Outlander PHEV

Potpuno novi Mitsubishi Outlander PHEV po izboru magazina “DieselCar“ osvojio je nagradu za najbolje vozilo u kategoriji “Vozila na alternativni pogon“.

Sama nagrada je, nakon glasovanja DieselCar testnog tima, dodijeljena nakon ispitivanja više od 200 automobila tijekom godine dana. Svaki novi automobil je zasebno ispitan i testiran po striktnim pravilima, a temeljem rezultata testiranja proglašeni su pobjednici po segmentima.

Novi i uzbudljiv Mitsubishi Outlander PHEV ostavio je suce bez daha, impresioniravši ih najviše zahvaljujući unaprijeđenom i inovativnom plug-in hibridnom tehnologijom, praktičnosti te svojom nadasve pristupačnom cijenom.

Ian Robertston, urednik magazina DieselCar, rekao je : "Outlander PHEV bit će jedan od najznačajnijih automobila u 2014, zahvaljujući svojoj plug -in hibridnoj tehnologiji. Nudi obilje prostora za pet osoba, uključujući i njihovu prtljagu, a najbolje od svega, cjenovno je isti kao dizelska varijanta Outlander-a. "

Za razliku od tradicionalnih hibrida, Outlander PHEV može prijeći znatnu udaljenost pri brzinama većim od 120 km/h isključivo na električni pogon. Za prosječnog korisnika, 52 km dosega do 120 km/h je i više nego dovoljno za svakodnevnu uporabu.

Kombinacijom 2 snažna elektromotora i benzinskog agregata osigurana je uglađena, tiha, ali i agilna vožnja s emisijom CO2 od samo 44g/km .

: Pogledajte ostala Mitsubishi vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club