24.01.2012.

Mitsubishi novi model u Ženevi

Prvi put do sada, Mitsubishi Motors Corporation odlučio se za svjetsku prezentaciju novog vozila na zahtjevnom Europskom tržištu. Na predstojećem Ženevskom sajmu automobila održet će se svjetska premijera strateški potpuno novog i inovativnog premium vozila, u prodaji na europskom tržištu već tijekom jeseni 2012 godine. U pitanju je model koji dizajnom simbolizira vizualnu preobrazbu Mitsubishi Motors vozila u bliskoj budućnosti.

mitsubishi

Sljedeća generacija

Novi model je nastao kao rezultat primjene nove globalne strategije Mitsubishi Motorsa, u skladu s ambicijama postavljenih u Mitsubishi Motors poslovnom planu „JUMP 2013“ kaji stremi „zelenijim“ i više globalno orjentiranim vozilima. Prikladno tome, kao prvijenac nove generacije proizvoda izabran je automobil za obitelj iz Crossover / SUV segmenta, kao novog dizajnerskog izričaja.

Tradicija inženjeringa

Novi dizajnerski izričaj je zamišljen kao otvoreni dizajnerski koncept, dovoljno fleksibilan da odgovara specifičnim zahtjevima Mitsubishi Three Diamond logotipa. Rafiniran ali uporan, novi «engineering-driven» dizajn se može shvatiti kao rezultat evolucije temeljene na stoljetnoj tradiciji Mitsubishi-jeve tehnologije. Rezultat tog procesa je i-MiEV, novi 4N1 dizelski motor, primjena materijala prijateljskih okolišu te inovativne tehnologije nadolazećih P-HEV vozila, temeljenih na MMC state-of-the-art električnom vozilu. Mitsubishi Motors vas već danas uvodi u budućnost.

: Pogledajte ostala Mitsubishi vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club