14.06.2012.

Eurorent sponzor Hrvatskog Rukometnog Saveza

Tvrtka Eurorent i Hrvatski Rukometni Savez potpisali su sponzorski ugovor, kojim je savez dobio na korištenje flotu Mitsubishi Motors automobila.

eurorent

Mi iz Tvrtke Eurorent smo sretni i zadovoljni što smo unatoč teškim vremenima našli mogućnosti i prostora da ovim sponzorstvom podržimo najtrofejniji i najuspješniji sport u Hrvatskoj, rukomet! Široka ponuda Mitsubishi Motors modela koje smo ustupili na korištenje te prepoznatljiva kvaliteta vozila sigurno će zadovoljiti igrače i i rukovodstvo saveza te pokazati kako je suradnja između najtrofejnijeg sporta i prestižne Japanske marke automobila u Hrvatskoj logičan potez – naglasio je Branko Miošić, član uprave tvrtke Eurorent, generalnog zastupnika Mitsubishi Motors automobila za Republiku Hrvatsku.

Nakon potpisivanja ugovora Sandi Šola, predsjednik Hrvatskog Rukometnog Saveza, istaknuo je – Izuzetna nam je čast što će nas tijekom idućih godina sponzorski pratiti ovako snažan Japanski brend. Mitsubishi Motors vozila u Hrvatskoj simbol su dugotrajnosti, kvalitete i pouzdanosti te su rezultat dugotrajnog truda i rada, pa nam je drago što je tvrtka Eurorent navedene karakteristike prepoznala i u našem sportu.

eurorent

Trener Slavko Goluža, izjavio je da mu je čast i zadovoljstvo što Mitsubishi postaje dio projekta ove ambiciozne reprezentacije, koja na nadolazećim Olimpijskim Igrama planira postići izvrstan rezultat. Dodao je da je rukomet jedan od sportova kojim Hrvatska treba da se ponosi. Tijekom konferencije za novinare nije izdržao, a da igrače i rukovodstvo Hrvatskog rukometnog saveza ne upita nekoliko pitanja te tako provjeri njihovo znanje o marci Mitsubishi. Bilo je jasno da su igrači i uprava prošli određene pripreme, jer su svojim znanjem iznenadili i okupljene novinare.

Na kraju su novinari iskoristili priliku za fotografiranje i intervju igrača odnosno rukovodstva saveza ispred izloženih automobila Mitsubishi, nakon čega je Branko Miošić poželio svu sreću ženskoj i muškoj ekipi na nadolazećim Olimpijskim igrama, naglasivši - navijamo za Vas i očekujemo odličje odnosno visok plasman!

: Pogledajte ostala Mitsubishi vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club