04.05.2012.

Novi Lexus RX F SPORT

Sa obnovljenim RX-om od sada je u ponudi nova razina opreme F SPORT, koja dodatno potencira dinamičan i sportski karakter svojstven Lexus crossoveru.

lexus

Vanjski dizajn

F SPORT verzija novog RX jednostavno se nameće se svojom agresivnošću. Tome doprinose dublji, vertikalan prednji branik sa specifičnom vretenastom mrežastom rešetkom, širok aerodinamičan spojler za poboljšanu stabilnost pri velikim brzinama, niži branik, duboka svjetla za maglu.

U profilu, F SPORT modeli mogu se prepoznati po ekskluzivnim, 19 " zasjenjenim naplatcima kao i F SPORT oznaci.

RX F SPORT je dostupan u sedam vanjskih boja: Satensko srebrna, Burgundy Crvena, Plava, bijela perla, siva, crna te zvjezdano crna.

lexus

Dizajn Interijera

F-SPORT ekskluzivni interijer protkan je crnom i sivom paletom boja. Ima crne, glatke kožne presvlake s bijelim i sivim perforacijama i kontrastni šav. Čelično srebrni umeci i crni strop daju unutrašnjosti dojam vožnje u pilotskoj kabini te povećavaju koncentraciju. I ručica mjenjača i upravljač su od kože, a na upravljač je dodana i ekskluzivna F SPORT značka, koja u kombinaciji sa bušenim aluminijskim papučicama odražava sportske performanse novog RX 450h F SPORT modela.

lexus

Sportski amortizeri

F SPORT modeli osnažen je sustavom lateralnih sportskih amortizera, koji je dizajniran da apsorbira i smanji neželjene vibracije tijela, što doprinosi poboljšanju udobnosti i upravljivosti.

: Pogledajte ostala Lexus vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club