13.08.2012.

Novi Lexus LS

Nedavno je u San Franciscu Lexus predstavio novi LS kroz paletu koja uključuje modele: LS 460, LS 600h i potpuno novi LS F SPORT. Najluksuzniji u ponudi LS 600h, s Lexus Hybrid Drive pogonom, i dalje ostaje usamljen na tronu, kao najmoćniji hibridni V8 na svijetu.

Nakon nedavne premijere modela GS i ES, novi Lexus je hrabar spoj profinjenosti i napretka. To dokazuje snažnim dizajnom demonstriranom kroz specifične Lexus vretenaste rešetke na prednjoj maski, te poboljšanim voznim svojstvima i najnaprednijim tehnološkim rješenjima današnjice.

lexus

''S više od 730,000 prodanih primjeraka tijekom 23 godine, četvrta generacija LS je narasla i razvija se na svom putu ", rekao je Kiyotaka Ise, predsjednik Lexus International. "Naš najbolji model ima puno snažniju vizualnu prisutnost; hrabar novi dizajn i odražava Lexusovo sazrijevanje. Novi LS donosi oštriju voznu dinamiku, najvišu razinu profinjenosti i luksuza te je sve ovo podržano najvišom razinom tehnologije u automobilskoj industriji ''. Novi LS ima preko 3000 promjena, uključujući i tri svjetske premijere tehničkih inovacija, te 15 noviteta za Lexus.

Vanjski dizajn novog LS je sveobuhvatno redizajniran. Po prvi puta u Lexusu, model može biti opremljen sa svim vanjskim LED svjetlima, uključujući vertikalna svjetla za maglu koja imaju ugrađen najmanje PES leće na svijetu i jedinstvene, L-oblika, cijevi dnevnoga svjetla (DRLs).

Novi, laserski šavovi te nove tehnike lijepljenja elemenata tijela povećale su ukupnu čvrstoću karoserije. To ne samo da poboljšava stabilnost, već omogućuje udobniju vožnju s boljim osjećajem upravljanja i boljom agilnosti. Kroz novu kontrolu u 4-kotača u evoluciji Adaptivnog Varijabilnog ovjesa (AVS), te kontrolu naginjanja i smanjeno 'ljuljanje' novi LS pruža izvrsnu udobnost i stabilnost.

lexus

Novi način odabira režima vožnje omogućuje pet opcija: Eco i Comfort, Normal, SPORT S i SPORT +, kako bi se optimizirala a tehnologija da pruži željenu kombinaciju upravljanja, udobnosti, performansi i ekonomičnosti.

: Pogledajte ostala Lexus vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club