15.02.2012.

Lexus na Geneva Motor Show-u 2012

Nagrađivani LF-LC konceptni automobil
Nagrađen nagradom EyesOn Design za najbolji konceptni automobil na ovogodišnjem Sajmu automobila u Detroitu, Lexus LF-LC, novi hibridni koncept 2+2 sportskog kupea će svoju europsku premijeru doživjeti na Salonu automobila u Ženevi 2012.

lexusPokretan naprednim Lexusovim Hybrid Drive sustavom, LF-LC predstavlja novu, sportsku sliku brenda fokusiranog na želje vozača. Također predstavlja buduću dizajnersku liniju marke Lexus. LF-LC koncept komunicira dizajnerski jezik Lexusa vretenastom rešetkom prednje maske i arhitekturom stražnjeg kraja u spoj osebujna stila i funkcionalnosti inženjeringa.

Lexus

Potpuno novi GS 450h
Na Ženevskom sajmu automobila 2012. bit će predstavljen novi, visokoperformantni hibridni GS 450h, koji će na tržište Europe stići ovoga ljeta.

Lexus

Novi vanjski i unutarnji dizajn obećavaju dominaciju na cesti, a povećanim prostorom kabine i prtljažnim prostorom (povećanim više od 60%) jamče udobnost za sve putnike. GS 450h je druga generacija Lexus Hybrid Drive sustava koji kombinira vrhunske performanse motora i bolju dinamiku vožnje sa 23 % manjom potrošnjom goriva na samo 5,9 l/100 km, a emisije CO2 smanjene su na samo 137 g / km.

Proširena linija F SPORT modela

Lexus

Na Geneva Motor Show 2012 biti će izložena linija Lexus F SPORT vozila, uključujući i dva nova vozila koja će stići na tržište tijekom 2012. Nudeći vozačima mogućnost da osjetite istinski duh F sportske izvedbe, F SPORT donosi specifične i impresivne akcente dizajna i novu razinu angažmana vožnje i zadovoljstva.

: Pogledajte ostala Lexus vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club