15.09.2009.

Lexus „Body and Soul Luxury“

Najviša razina opremljenosti i visoke performanse sportske limuzine Lexus IS oduševljavaju najzahtjevnije. U ''Body & Soul Luxury'' ponudi uživati će samo 5 novih vlasnika luksuznog Lexusa IS, koji će ujedno postati članovi najluksuznijeg fitness i welness centra u Hrvatskoj, te odjenuti vrhunski brend ck Calvin Klein. ''Body & Soul Luxury'' limitirana serija uključuje luksuznu sportsku limuzinu Lexus IS po posebnoj cijeni, a Lexus daruje godišnju članarinu u Word Class-u i ck Clavin Klein poklon bon!

body and soul

…o World Class Health Academy …
World Class Health Academy je ekskluzivan fitness i welness centar koji se prostire na 2.000 m2. Spoj nekonvencionalnog dizajna, bogatih sadržaja i ljubaznog osoblja svrstava World Class među dragulje ponude grada Zagreba. Od luksuzno opremljene teretane, aerobic i cycling sobe, pa do bazena, jacuzzy-a i sauna ... World Class je mjesto gdje ćete na jednom mjestu naći odmor za dušu i tijelo.

...o ck Calvin Klein...
Calvin Klein, Inc. je jedan od vodećih modnih dizajnera i marketinških studija na svijetu. Dizajniraju i prodaju žensku i mušku odjeću iz dizajnerske kolekcije i niz drugih proizvoda. Brandovi/proizvodi obuhvaćaju kolekciju Calvin Klein, ck Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans i donje rublje Calvin Klein. ck Calvin Klein je najluksuznija linija ovog američkog brenda dostupna u Europi. Namjenjena je mlađim poslovnim ljudima koji su samouvjereni, uspješni i odvažni, te traže iste kvalitete i od modnog brenda.

lexus is

... Lexus IS...
Lexus IS prestižna je sportska limuzina luksuznog Japanskog proizvođača vozila. Iza imena IS stoji ‘’Inteligent Sport Sedan’’. U ponudi su dva različita agregata; benzinska izvedba IS 250 i dizelski IS 220d. IS je ujedno i najpopularniji Lexusov model u Hrvatskoj, prepoznat po uglađenosti , performansama sportskog karaktera i luksuzu kojim obiluje. Lexus neprestano teži savršenstvu u stvaranju novih vozila, a ''težnja savršenstvu'' podrazumijeva razvoj i usavršavanje najnaprednijih i najinteligentnijih tehnologija. Njih ćete naći u modelima IS 220d i IS 250 koji plijene pozornost i svojim dizajnom, specifičnim za filozofiju L finesse (L finesse = Lexus filozofija dizajna).

: Pogledajte ostala Lexus vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club