18.11.2010.

Lancia ponovo s Nobelovcima

Lancia već godinama slijedi put koji ju je doveo na vodeće mjesto na svijetu po društvenim događanjima i povezanim pokroviteljstvima. To se pokazalo i kroz podršku “Mandelinog dana” i izradom reklame, s Richardom Gereom u naslovnoj ulozi, o Tibetu i internetske stranice “Your Face For Freedom”, posebno posvećene tim temama.

lancia

Osim toga, već treću godinu zaredom, Lancia je glavni pokrovitelj svjetskog samita dobitnika Nobelove nagrade za mir. Nakon Pariza (2008) i Berlina (2009, prilikom obilježavanja dvadesete godine pada zida), ove godine će se jedanaesto izdanje ovog samita održavati u Hirošimi, u znak sjećanja na 65. godišnjicu pada dvije atomske bombe na Japan. Prisjećajući se upravo tog tragičnog događanja, dobitnici Nobelove nagrade za mir raspravljat će upravo o delikatnim temama nuklearnog oružja i razoružanja.

lancia

Mnoge ključne osobe s međunarodne razine, koje aktivno sudjeluju u borbi za razoružanje velikih svjetskih sila, bit će prisutne na ovom događanju u Japanu. Među njima bit će i dobitnici Nobelove nagrade za mir Mikhail Gorbachev, Frederik Willem De Klerk, Lech Walesa i Dalai Lama. Uz mnoge počasne goste i japanske institucije, nogometaš Roberto Baggio bit će proglašen osobom mira 2010. godine.

: Pogledajte ostala Lancia vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club