06.06.2014.

Hyundai vozila za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu

Devet dana prije početka nogometnog prvenstva, Hyundai Motor Company, službeni partner FIFA WC Brazil, isporučio je preko tisuću vozila za potrebe prijevoza na najvećem svjetskom sportskom događaju u Brazilu, uz otkrivanje 32 autobusa koja su prigodno dekorirana i namijenjena za prijevoz kvalificiranih nogometnih timova. Službena predaja vozila održana je na svečanoj ceremoniji na stadionu Arena de Sao Paulo. Hyundai Motor je organizatoru isporučio brendirane autobuse i 1021 vozilo, limuzine i kombi vozila, među kojima su modeli Equus, Genesis, Grandeur, Santa Fe, Sonata, ix35, Veloster, H1 i model HB20 koji je namijenjen isključivo brazilskom tržištu.

32 timska autobusa dekorirana su nacionalnim bojama, zastavama i nose pobjednički slogan u izboru „Be there with Hyundai“, jedinstvenoj globalnoj inicijativi čiji je nositelj Hyundai Motor Company, a koja potiče sudjelovanje navijača diljem svijeta da daju slogan podrške za svoju nacionalnu nogometnu reprezentaciju. Slogan koji će stajati na autobusu hrvatske nogometne reprezentacije je „S vatrom u srcima za Hrvatsku svi kao jedan!“.

Nadalje, svaki autobus će biti u pratnji prigodno dekoriranog modela Grand Santa Fe, Hyundaijevog vodećeg SUV modela, kao dio ekskluzivne sponzorske podrške.

Uz isporuku sponzorske flote, Hyundai Motor je formirao i „Service Team“, poseban tim koji pruža kompletnu podršku i pomoć pri korištenju sponzorskih vozila. Primjer tome je edukacija koju je „Service Team“ održao za 1.000 vozača kako bi se upoznali sa Hyundai modelima, naučili o pravilnom održavanju vozila, sigurnim tehnikama vožnje i rutama. Za kompletnu servisnu podršku na raspolaganju je i Hyundaijeva servisna mreža diljem Brazila.

: Pogledajte ostala Hyundai vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club