29.05.2013.

Otvoren Gumiimpex centar

U Zagrebu na Žitnjaku tvrtka Gumiimpex-GRP otvorila je novi komercijalni centar sa suvremeno opremljenim i organiziranim vulkanizerskim servisom.

Gumiimpex centar

Objedinjen prostor komercijalne poslovnice s vulkanizerskim servisom logistički povezuje i optimizira poslovanje te omogućuje pružanje brzih i kvalitetnih vulkanizerskih usluga, kao i komercijalnu obradu tržišta uz organizaciju dostave robe kupcima.

Otvaranje centra u kojem će zasad raditi petnaest djelatnika pohvalio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je simbolično otvorio centar.

Gumiimpex centar

Vulkanizerski servis Gumiimpex-GRP na Žitnjaku raspolaže s 8 pozicija za izmjenu guma na putničkim vozilima te pozicijama za montažu guma na teretnim vozilima i autobusima.

Uz kupnju automobilskih guma korisnici servisa mogu koristiti usluge montaže i balansiranja guma, provjeru tlaka u pneumaticima kao i popravke oštećenih guma, a posebna je novost tzv. dijagnostička optika vozila kojom se u roku par minuta snima stanje podvozja vozila te utvrđuje da li je potrebno podešavanje geometrije kotača.

Vulkanizerski servis pruža korisnicima i uslugu čuvanja guma kod sezonske izmjene u tzv. hotelu za gume, a istrošene gume mogu se besplatno predati na ekološko zbrinjavanje. U svom pogonu za reciklažu otpadnih guma u Varaždinu Gumiimpex-GRP mehaničkim postupkom reciklira sve vrste otpadnih auto-guma.

Gumiimpex centar

Tvrtka Gumiimpex-GRP u četrdesetak se godina rada i uspješnog razvoja od male vulkanizerske radionice razvila u vodeću tvrtku u gumarskoj industriji sjeverozapadne Hrvatske te danas zapošljava 275 djelatnika.

: Pogledajte ostale vijesti i videa iz rubrike Gume :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club