16.07.2009.

Otvoren Ferrari store u Nurburgringu

Nedavno je otvoren najnoviji Ferrari store u Nürburgringu u blizini staze Njemačkog Grand Prixa. Vrpce su na otvorenju prerezali Ferrarijevi vozači Felipe Massa i Kimi Räikkönen. To je ujedno prvi Ferrari Store otvoren u blizini staze i dolazi kao dio ambicioznog plana širenja koji će kompleks u Nürburgringu pretvoriti u centar u kojem će se provoditi slobodno vrijeme tijekom cijele godine i u poslovni centar. Imajući to na umu, dodane su velike nove strukture uključujući i trgovački centar u kojem se nalazi Ferrari Store, centar za događanja, konferencijski centar i hoteli.

ferrari store

Na 240 četvornih metara, Nürburgring Ferrari Store prostire se preko jednog kolosijeka na razini poda. U cijelosti razvijen od strane Studio Iosa Ghini, svojim konceptom poštuje povijest i duh Ferrarija kao trkačih i luksuznih automobila. Svaka prostorija je pažljivo osmišljena kao poseban prostor u kojem kupci mogu istinski prigrliti u Ferrari iskustvo.

ferrari store

The Nürburgring Ferrari Store pridružuje se tako ostalim prestižnim Ferrarijevim maloprodajnim trgovinama širom svijeta, uključujući i one u Milanu, Rimu i Veneciji (Italija), Londonu (UK), Barceloni (Španjolska), San Franciscu i Miamiju (USA), Makau (Kina) i Abu Dhabiju (UAE). Ferrari Store u razvojni program uključuje planove da dovede broj otvaranja na više od 40 tijekom iduće tri godine u Europi, Americi i na Bliskom i Dalekom istoku.

ferrari store : Pogledajte ostala Ferrari vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club