03.02.2011.

Novi Citroen C4 cijena u Hrvatskoj

Prodaja novog Citroena C4 na hrvatsko tržište kreće od 01. veljače 2011. godine s konkurentnom cijenom od 94.900 kn te posebnom ponudom financiranja uz kamatu od 4 %.

novi citroen c4

Novi Citroen C4, lansiran pod sloganom "Pozitivna Energija", ima brojne adute za osvajanje kupaca: prostornost i obujam prtljažnika, polivalentnost i ugodnost boravka u vozilu. Prvenstveno nudi poboljšani koncept u svijetu limuzina: njegove dimenzije ostaju kompaktne što predstavlja bitan kriterij u ovom tržišnom segmentu: 4,33 m dužine (+ 5 cm), 1,79 m širine (+ 2 cm) i 1,49 m visine (+ 3 cm). Pristup i prostornost su poboljšani, a naročito prostor za glavu. Njegov prtljažnik, najveći u kategoriji (408 litara) i 100% iskoristiv (kubični oblik te niski i tanki utovarni prag) postaje referenca na tržištu.

novi citroen c4

Dostupan s 3 razine opremljenosti na hrvatskom tržištu: Attraction, Seduction i Exclusive, novi Citroen C4 ima brojne adute:
- stil s elegantnim i isklesanim linijama te visokom razinom kvalitete u svakom pogledu,
- prostornost, osobito prtljažni prostor od 408 l, najveći u svojoj kategoriji,
- korisne i intuitivne inovacije, kao što je sustav za nadzor mrtvog kuta ili limitator/regulator brzine koji se može programirati,
- jedinstvene funkcije u unutrašnjosti vozila u svom segmentu kao što je utičnica od 230 V ili električno podešavanje lumbalnog dijela za vozača i suvozača sprijeda,
-inteligentno upravljanje potrošnjom i emisijom CO2 s mikrohibridnom e-HDi tehnologijom i korištenje 15 % ekološki prihvatljivih materijala u izradi što je rekord Grupacije.

novi citroen c4

Attraction u serijskoj opremi nudi 6 zračnih jastuka, ABS + AFU, regulator/limitator brzine, klima uređaj, električne i grijane vanjske retrovizore, prednje električne podizače stakala, prednje i stražnje odbojnike u boji karoserije, preklopivu stražnju klupu 2/3-1/3, pripremu za radio sa 6 zvučnika, ukrasne poklopce kotača 15" Tampa i dr.

Oprema Seduction uključuje opremu Attraction + ESP, putno računalo, radio CD MP3, svjetla za maglu s bočnim osvjetljenjem, upravljač presvučen kožom, ukrasne poklopce kotača 16" Atlanta, srednji naslon za ruke sprijeda, stražnje električne podizače stakala i dr.

novi citroen c4

Razina opreme Exclusive uključuje opremu Seduction + automatsku električnu parkirnu kočnicu, automatski klima uređaj, automatsko paljenje svjetala, USB Box + BlueTooth, pomoć pri parkiranju sprijeda i straga, regulator/limitator brzine na programiranje, mjerenje raspoloživog mjesta za parkiranje, naplatke od lagane legure 16" Boston, prednja sjedala s funkcijom masaže leđa (lumbalno), dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo, prednje automatske brisače, unutarnji elektrokromni retrovizor, unutrašnjost od kože i tkanine, utičnicu 230 V i dr.

Novi Citroen C4 je opremljen ekološkim i ekonomičnim Euro V motorima. Na hrvatskom tržištu u ponudi je s četiri motora HDi (HDi 90, HDi 110, e-HDi 110 Airdream i HDi 150) te tri benzinska motora (VTi 95, VTi 120 i THP 155). Motori THP 155 i e-HDi 110 Airdream su u ponudi uz upravljani ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa. Motori HDi 110 i HDi 150 su u ponudi s ručnim mjenjačem sa 6 brzina. Konačno, motor VTi 120 se nudi s ručnim mjenjačem s 5 brzina i automatskim mjenjačem s 4 brzine.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club