16.05.2013.

Novi Citroen C3 u Hrvatskoj

Premijerno predstavljen na salonu automobila u Ženevi, od nedavno je došao na hrvatsko tržište. Novi Citroen C3 ima jedinstvenu siluetu, koja izražava kreativnost u službi udobnosti: istodobno blaga, sa svojim oblinama, i dinamična, s glatkim i zategnutim linijama.

citroen

Novi Citroen C3 osvaja vanjskim stilom, ali i uglađenom kabinom. Pozornost je posvećena svakom detalju, instrumentna ploča ima bijelo pozadinsko osvjetljenje koje ističe moderan izgled i olakšava čitljivost informacija.

C3 spada među najkompaktnija vozila u klasi. S duljinom od 3,94 m, širinom od 1,71 m i krugom okretanja od 10,2 m, ima dimenzije izvrsno prilagođene gradskoj vožnji. Također, zadržao je kvalitete koje čine njegov jedinstven karakter: vjetrobransko staklo Zénith koje osigurava najbolju vidljivost u segmentu. Zahvaljujući njemu, priroda proviruje u kabinu automobila.

citroen

Naposljetku, moderan i jednostavan za uporabu, novi Citroen C3 može biti opremljen kamerom za vožnju unatrag i senzorima za pomoć pri parkiranju, tehnološkim novitetom koji olakšava svakodnevno manevriranje, ili audiosustavom RD4 mp3, priključnom kutijom Connecting Box (komplet za telefoniranje bez ruku Bluetooth, 3,5-mm i USB utičnica), navigacijskim sustavom eMyWay, sustavom Hi-Fi®…

citroen

U ponudi na hrvatskom tržištu, kad je o benzincima riječ, C3 ima nove motore PureTech, tj. novu generaciju trocilindarskih motora od 1,0 i 1,2 litre, štedljive u potrošnji i emisijama, ali živahne u vožnji. Kako bi se smanjila masa, dobilo na kompaktnosti, optimiralo sagorijevanje i smanjilo trenje, pri izradi nove generacije motora bila su prijavljena 52 patenta. U ponudi su i tri dizelska motora (HDi 70, HDi 90, e-HDI 90), od čega jedan s mikrohibridnom tehnologijom e-HDi i najučinkovitijim sustavom Stop&Start na tržištu.

Novi Citroen C3 na hrvatskom tržištu dostupan je od 74.900 kn s PDV-om. U ponudi je s tri paketa opreme : Attraction, Seduction i Exclusive.

citroen

Za hrvatsko tržište osmišljena je i atraktivna specijalna serija Selection, s bogatom serijskom opremom, čija je početna cijena 83.900 kn s PDV-om za verziju s PureTech motorom VTi od 82 ks.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club