Citroen Survolt u izvedbi Artcar

Nakon prvih kilometara na legendarnoj stazi u Le Mansu s vozačicom Vaninom Ickx, trkaći, u potpunosti električni automobil Citroen, nastavlja rušiti ustaljene ideje ukrasivši se dizajnom koji potpisuje likovna umjetnica Françoise Nielly.

citroen survolt

Originalnost slika Françoise Nielly jedan je od izvora nadahnuća dizajnerima Citroen u njihovoj potrazi za posve novim bojama i materijalima. Susret dizajnerskih timova Citroen sa suvremenom likovnom umjetnicom omogućio je novi način vizualnog prikaza cjelokupne energije tehnologije Full electric.

citroen survolt

Glamurozan i ekstravagantan, Citroen Survolt ulazi tako u svijet Françoise Nielly preuzimajući boje koje su karakteristične za njeno djelo. U izvedbi «Artcar», fluorescentne i kontrastne boje sjedinjuju se sa zaobljenim linijama i skulpturalnim bokovima vozila kako bi se zarobilo svjetlo i ponudilo drugačije viđenje trkaćeg, 100% električnog automobila Marke.

citroen survolt

Citroen Survolt u izvedbi «ArtCar» izložena je u C42, izlogu Marke koji se nalazi u samom središtu avenije Champs-Elysées u Parizu.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club