18.06.2014.

PSA Peugeot Citroën Mulhouse povećava proizvodni učinak

Uprava tvornice PSA Peugeot Citroën u Mulhouseu predstavila je svoj plan transformacije i povećanja proizvodnog učinka za period od 2014. do 2020. godine. Ovaj plan dio je programa «Back in the Race», kojim je predviđeno povećanje konkurentnosti Grupacije, prvenstveno razvijanjem konkurentne europske industrijske baze.

Plan se zasniva na 4 osnovne postavke. Prvi cilj je potpuna modernizacija cjelokupnog procesa proizvodnje vozila, paralelno s uspostavljanjem nove platforme EMP2. Tvornica Mulhouse tako će postati prva europska tvornica Grupacije koja će biti modernizirana. Zatim optimizacija korištenja industrijskih alata i smanjenje troškova proizvodnje, uz osiguranje razvoja kompetencija te lansiranje dva nova modela bazirana na platformi EMP2. Četvrta postavka odnosi se na potvrdu važnosti uloge tvornica Mécaniques i Pôle Métallurgique u industrijskoj aktivnosti Grupacije.

Sve ove mjere rezultirati će ulaganjem od 300 milijuna € u tvornicu u narednih 5 godina, a u njoj će se proizvoditi oko 200.000 vozila godišnje.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club