15.10.2010.

Citroen DS3 u ulozi modela

Citroen DS3, kojeg je posebno za ovu prigodu oslikao Juraj Zigman, predstavljen je u sklopu njegove revije na pisti Nivea Cro A Porter Black u četvrtak 7. listopada 2010. u Westgate Shopping City. Kolekcija Juraja Zigmana, po mnogima najbolja na ovogodišnjem Nivea Cro A Porter Black, na pistu je osim manekenki dovela i Citroen DS3.

citroen ds3

Upravo hrvatskom modnom dizajneru Juraju Zigmanu pružila se prilika da ravnopravno uz bok svjetskih modnih ikona – dizajnera Kenza i modnog tima velikana Yves Saint Laurenta, oslika najnoviji model Citroen DS3. Oslikani Citroen DS3 nikoga neće ostaviti ravnodušnim, te će svojom aplikacijom zasigurno privući poglede brojnih prolaznika.

citroen ds3

„Moda i odjeća su za mene umjetnost u pokretu, stoga i ne čudi da sam prihvatio ovaj izazov i na njega gledao kao umjetničku vrijednost jer ovako oslikan automobil također postaje umjetnost u pokretu. Ove sezone nemam torbe u svojoj kolekciji zato furam Citroen DS3 moj must have accessories ove sezone. Drago mi je da nekim drugim stvarima mogu prenijeti svoju kreativnost i maštu...“, kratko je izjavio Zigman i nastavio, „Mnogi bi pomislili kako je ovo jednostavan zadatak, no trebalo je tu dosta energije jer ipak je trebalo opravdati povjerenje koje mi je nakon velikih modnih velikana Citroen Hrvatska dao. A ovo je i automobil koji ću ja sam voziti… naravno, ostao sam vjeran sebi i svom prepoznatljivom rukopisu – sve je puno boja, šarenila, života, sve je drsko jer upravo tako živahan auto treba biti u dosadnom prometu…naravno, korektna vožnja uz poštovanje pravila su prije svega, a gradska jurilica Citroen DS3 savršen je za moja česta putovanja na relaciji Italija – Hrvatska i Rijeka – Zagreb…“.

: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club