05.11.2010.

Citroen C4 by Loeb

U slavljeničkom raspoloženju radi brojnih uspjeha i novih rekorda koje je ostvario legendarni Sébastien Loeb, Citroen u studenom daje mogućnost kupcima da se voze poput svjetskog prvaka kupnjom super opremljenog modela Citroen C4 by Loeb po cijeni od 119.900 kn. Razlozi za slavlje su brojni: 6 naslova prvaka za Citroen, 7 naslova svjetskog prvaka osvojio je Sébastien Loeb i Daniel Elena što je novi rekord kao i 60 reli pobjeda koje je ostvario Sébastien Loeb i Citroen.

citroen c4 by loeb

Citroen C4 by Loeb u ponudi je s benzinskim motorom THP 150 s ručnim upravljanim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Dolazi s bogatom serijskom opremom koja uključuje ABS+AFU+ ESP, 6 zračnih jastuka, automatski klima uređaj, kožni volan, naplatke od lagane legure 17'', paket audio RD4 MP3, regulator i limitator brzine, svjetla za maglu, USB box, rezervni kotač, prednje i stražnje odbojnike u boji karoserije, kromirane ukrasne okvire prednjih svjetala za maglu, električne podizače prednjih stakala, električne retrovizore i dr. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila.

citroen c4 by loeb

Citroen C4 by Loeb, temeljen na C4 Coupé, svojim snažnim i specifičnim stilom nudi svojim kupcima idealnu vezu između strasti za sportskim automobilima i svakodnevnog užitka u vožnji. Dostupan u crvenoj Aden, službenoj boji Citroen Sporta, Citroen C4 by Loeb posjeduje upečatljive aerodinamične kvalitete povezane sa snažnim sportskim karakterom, potvrđene s prisustvom stražnjeg spojlera. Kako bi osnažio specifičnost vanjskog izgleda, Citroen C4 by Loeb je opremljen naplatcima bijele boje. Njihove velikodušne dimenzije od 17“ osiguravaju neusporedivo držanje ceste.

Osim vanjskih retrovizora u boji karoserije, Citroen C4 by Loeb ističe jedinstveni, numerirani potpis. Kao i vanjski izgled, unutrašnjost igra na kartu high-tech jednostavnosti koja je istovremeno sportska i dinamična. Mrežasto crvena sjedala dodatno su prošivena. Nasloni za glavu sprijeda ukrašena su izvezenim crvenim chevronima.

citroen c4 by loeb

Obloge vrata imaju specijalnu završnu obradu sa kožnim znakom ušivenim crvenim koncem. Također od kože, centralni naslon za ruke, ukrašen crvenim koncem kao i volan, nudi udoban i spokojan položaj za vožnju. Kako bi se istaknula sportska strana, Citroen C4 by Loeb je opremljen s papučicama i ručicom mjenjača od aluminija. Prednja strana otvora za zrak, podnožje mjenjača i pepeljara dolaze s ukrasom od metala. U skladu s općim ugođajem u vozilu, tepisi u boji mistral s crvenom trakom i ukrasima specifičnim za Citroen, dopunit će brojne elemente u Citroen C4 by Loeb.


: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club