13.01.2010.

Novi Citroen C3 Visiodrive cijena u Hrvatskoj

Novi Citroen C3 može se naručiti već od sredine siječnja, a u prodaju na hrvatsko tržište kreće u ožujku 2010. godine.

Dostupan u tri razine opremljenosti Pack, Confort i Exclusive, novi Citroen C3 ima argumente za zavođenje:
- vanjski dizajn istodobno zaobljenih i dinamičnih linija,
- visoku razinu kvalitete završne obrade,
- inteligentnu arhitekturu koja omogućava izvanrednu prostornost za vozilo te klase, čineći ga jednim od najkompaktnijih vozila na tržištu,
- iznimnu udobnost u unutrašnjosti
- vrhunsko držanje ceste, kako u gradu tako i na otvorenoj cesti,
- i također atraktivnu prodajnu cijenu.

citroen c3 visiodrive

Već od prve razine opremljenosti Pack, novi Citroen C3 nudi udobnost, ugodnost, sigurnost i praktičnost svojim putnicima: ABS+REF+AFU, 4 zračna jastuka, ručni klima uređaj, progresivni servo upravljač podesiv po visini i dubini, električno podesive retrovizore sjedalo vozača podesivo po visini, prednje električne podizače stakala, daljinsko centralno zaključavanje vrata i poklopca prtljažnika, automatsko zaključavanje vrata i poklopca prtljažnika u vožnji.

Razina opremljenosti Confort uključuje, uz razinu opremljenosti Pack, zračne zavjese sprijeda i straga, svjetla za maglu, osvježivač prostora, regulator/limitator brzine, radio CD MP3 sa 6 zvučnika i jack utičnicom na armaturnoj ploči, kromirani ispušni lonac (s motorima VTi 95, VTi 120 i HDi 92), upravljač presvučen kožom i dr.

citroen c3 visiodrive

Razina opremljenosti Exclusive uključuje, uz razinu opremljenosti Confort, pomoć pri parkiranju straga, sigurnosnu bravu za djecu, automatski klima uređaj, prednje električne sekvencijalne podizače sa zaštitom od priklještenja, stražnje električne podizače stakala, vanjske grijane i električno preklopive retrovizore, dodatne tepihe sprijeda i straga, pretinac ispod suvozačevog sjedala, dodatno zatamnjena stražnja stakla, vanjske kromirane ručice za otvaranje vrata, vanjske retrovizore u boji karoserije, naplatke od lagane legure 16“, ukrasne kromirane letvice na prednjim i stražnjim staklima, ukrasne kromirane letvice na prednjem braniku i vratima prtljažnika, ručicu mjenjača presvučenu kožom, upravljač presvučen kožom s kromiranim ukrasima i dr.

citroen c3 visiodrive

Novi Citroen C3 u ponudi ima kao opciju, na razinama opremljenosti Confort i Exclusive, najmoderniji Hi-Fi light sustav (sadrži Blue Tooth) koji sve putnike dovodi u pravu koncertnu dvoranu. Ovaj sustav je pridružen sustavu navigacije MyWay.

Zahvaljujući svom vjetrobranskom staklu Zenith, kao opcija na razini opremljenosti Confort i u seriji na razini opremljenosti Exclusive, on je jedinstven. Osim svjetlosti i vidljivosti koju donosi, ovo vjetrobransko staklo donosi putnicima u novom C3 neviđeno automobilsko iskustvo.

citroen c3 visiodrive

Uvijek dajući prednost sigurnosti svojih putnika, novi C3 u seriji ima ventilirane diskove na prednjem ovjesu i ABS povezan s elektroničkim raspoređivačem kočenja (REF) te sustav za pomoć pri naglom kočenju (AFU). Osim ponašanja na cesti, sigurnost u vozilu dio je brojnih argumenata u korist novog C3. Već od prve razine opremljenost u serijskoj opremi zračni jastuk za vozača i suvozača, te bočne zračne jastuke Thorax. Svih pet mjesta ima sigurnosne pojaseve sa zatezačima i 3 točke učvršćenja, nadopunjene sustavom ograničivanja zatezne sile. I na kraju, za prijevoz djece u potpunoj sigurnosti, dva bočna sjedala straga u seriji na svim izvedbama imaju sustav pričvršćenja Isofix.

citroen c3 visiodrive

Novi C3 ima ekološke motore koji su pri uporabi vrlo ekonomični: dva HDi motora (70 i 90) te 4 benzinska motora koji odgovaraju normi Euro V (1.1i, 1.4i, VTi 95 i VTi 120). Svi ovi motori povezani su s ručnim mjenjačem s 5 stupnjeva prijenosa.

Količine CO2 na novom C3 savršeno su u skladu s vodećim položajem Marke i zahtjevima na području zaštite okoliša. Zapravo, u mješovitoj vožnji nove emisije dizelskih motora sustavno su ispod 118 g/km – a ponuda počinje izvedbom od 99 g/km – dok se za benzinske motore vrijednosti kreću između 134 g/km i 160 g/km CO2.

citroen c3 visiodrive

Cijene:

cijene
video clip
: Pogledajte ostala Citroen vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club