09.09.2010.

Novi Chevrolet Aveo

Na nadolazećem Pariškom sajmu automobila neće nedostajati Chevroletovih premijera. Već najavljenom višenamjenskom Orlandu i oglednom Cruzeu u hatchback-verziji pridružit će se s peterovratni Chevrolet Aveo koji će, kao i Orlando, sada prvi put biti predstavljen svijetu u produkcijskoj verziji. Ogledni automobil Aveo RS bio je izložen na automobilskim sajmovima u Detroitu i Ženevi početkom 2010., a sada s finalnom produkcijskom verzijom Chevrolet ima automobil koji izgleda jednako dobro kao koncept koji mu je prethodio.

novi chevrolet aveo

Ulazeći u vrlo kompetitivan segment malih automobila, dojmljivi elementi dizajna novog Chevrolet Avea uključuju agresivan prednji dio s izraženim dvostrukim prednjim svjetlima te dvostruku rešetku, kompaktne karoserijske panele s podignutom linijom ramena i kratkim stražnjim prevjesom, skrivene ručke stražnjih vrata koje se sada nalaze na C-nosaču i profil s izbočenim kotačima koji je po novome prepoznatljiv dio Chevroletove dizajnerske filozofije.

novi chevrolet aveo

Novi Aveo pomalo podsjeća na nedavno predstavljeni Spark i nedvojbeno će se svojim sportskim, nabrijanim izgledom svidjeti mlađim kupcima. Limuzinska varijanta s četiri vrata pojavit će se idućeg ljeta zajedno s peterovratnom izvedbom. Obje verzije su praktični mali automobili s puno prostora u kabini pa Chevrolet očekuje da će se novi Aveo također svidjeti obiteljima kao i njegov prethodnik koji se pokazao omiljenim izborom obiteljskih ljudi.

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club