01.03.2013.

Nova Captiva SUV u Ženevi

Poznat kao tvorac SUV segmenta s automobilom Suburban iz 1935. godine, Chevrolet ima više od 75 godina iskustva u proizvodnji SUV-ova. Na Sajmu automobila u Ženevi, ovaj će brand predstaviti novo dizajnirano izdanje SUV Captive.

captiva

Nova Captiva dolazi s nekoliko izmjena na stražnjem i prednjem dijelu, uključujući nova LED stražnja svjetla, uglaste kromirane vrhove ispušnih cijevi i preoblikovani odbojnik. S prednje je strane spušten odbojnik, uvedena nova maska te obnovljen dizajn svjetla za maglu, a novi su i aluminijski naplatci od 18 inča.

"S Captivom i Traxom, Chevrolet nudi dva vrlo posebna SUV-a u Europi, od kojih oba pronose Chevroletov kultni dizajn," rekla je Susan Docherty, predsjednica i izvršna direktorica za Chevrolet i Cadillac Europe. "Trax kombinira okretnost malog automobila i prilagodljivost SUV-a, što ga čini savršenim za današnje gradske avanturiste. Veća i snažnija Captiva zauzima moćniji stav. Captiva je idealan partner onima koji žele malo avanture, ali osjećaju da im treba više prostora, sposobnosti te malo veća praktičnost," dodala je Docherty.

captiva

Prodaja Traxa u Hrvatskoj započinje u ljeto

Planira se da će se Trax pojaviti u hrvatskim auto salonima u ljeto ove godine. Chevroletov nov i malen SUV privlačnog izgleda, nudi izbor od tri ekonomična motora. Moguće je birati između 1,4-litarskoga benzinskog motora s turbo punjenjem od 140 KS (103 kW), 1,6-litarskoga benzinskog motora, kao i 1,7-litarskog dizel motora koji proizvodi 130 KS (96 kW).

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club