12.02.2010.

Chevrolet najava za Ženevu

Na Osamdesetom međunarodnom sajmu automobila u Ženevi Chevrolet će nagovijestiti što će sve europski kupci moći vidjeti u Chevroletovim prodajnim salonima u sljedećih nekoliko godina.

"Nakon Cruzea 2009. i Sparka 2010., naša će jubilarna, stota godina postojanja – 2011. – donijeti pet novih zanimljivih Chevroleta u Europu“, rekao je predsjednik i izvršni direktor Chevroleta Europa, Wayne Brannon. Tijekom 2011. Chevrolet će predstaviti posve novi obiteljski jednovolumen temeljen na oglednom modelu Orlando te legendarni Chevrolet Camaro u kupe i kabrioletskoj izvedbi.

chevrolet ženeva

Zvijezda Chevroletovog štanda u paviljonu 2 bit će ogledni automobil Aveo RS koji će ovdje imati svoju europsku premijeru nakon što je predstavljen svijetu na Sjevernoameričkom međunarodnom sajmu automobila prošlog mjeseca. Ovaj ogledni model krasi dinamičan i uzbudljiv izgled koji predstavlja najavu Avea iduće generacije. Duži, širi i prostraniji od trenutne produkcijske verzije Avea, ogledni model RS ima sve elemente dizajna specifične za automobile više klase, i to one vezane za interijer i eksterijer, te predstavlja mogućnosti personalizacije koje će potencijalno biti dostupne s Aveom sljedeće generacije.

Ogledni automobil Aveo RS pogoni 138 konjskih snaga jak (103 kW) 1,4-litarski Ecotec motor s turbopunjačem. Šesterostupanjski ručni prijenos napravljen je kako bi osigurao dinamično iskustvo vožnje.

video clip

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club