11.02.2011.

Chevrolet u Ženevi 2011.

Baš kao na nedavno održanom Pariškom sajmu automobila, Chevrolet je pripremio puno novosti i za Ženevu, a jedna od njih je europska premijera novog četverovratnog Avea. Ova privlačna mala limuzina debitirat će nedugo nakon modela s pet vrata koji je prošlog rujna predstavljen javnosti.

Četverovratni Aveo imao je svjetsku premijeru na Detroitskom sajmu automobila u SAD-u u siječnju (na američkom tržištu će se prodavati pod imenom Sonic) i dijeli mnoge nove elemente dizajna s peterovratnom verzijom. No dok će se sportski model s pet vrata vjerojatno više svidjeti mlađim kupcima, Chevrolet očekuje da će ozbiljniji dizajn limuzine privući drugačiji tip kupaca, a posebno obitelji.

aveo

Chevroletov nagrađivani model Cruze – a sada i osvajač titule na World Touring Car Championshipu (WTCC), dodatno će ove godine ojačati svoju poziciju na tržištu kada se u proljeće u prodaji nađe njegova nova, peterovratna verzija.

cruze

Vrijeme izlaska novog modela savršeno je pogođeno što se tiče Chevroleta jer je ovaj proizvođač u prosincu prvi put okrunjen titulom svjetskog prvaka na natjecanju World Touring Car Championship. Chevroletov uspjeh na trkaćoj stazi dokazuje dinamičke mogućnosti i kvalitete Cruzea, dok predstavljanje modela s pet vrata pored dosadašnje limuzine predstavlja dodatni korak Chevroletovog nastojanja da ponudi visoku vrijednost za novac na glavnim segmentima europskog tržišta automobila.

Pokazna verzija ovog Chevroletovog kompaktnog modela bila je izložena na Pariškom sajmu automobila prošlog rujna te je bila toplo prihvaćena.

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club