17.08.2012.

Chevrolet Trax

Prije nešto više od 75 godina, predstavljen je prvi SUV – Chevrolet Suburban Carryall, 1935. godine. Za samo nekoliko tjedana na Pariškom sajmu automobila, 27. rujna, svjetsku premijeru imat će Trax – prvi Chevroletov model u rastućem segmentu malih SUV-ova. Trax će zaokružiti Chevroletovu ponudu modernih SUV-ova zajedno s Captivom.

trax

„Mnogo je desetljeća Chevrolet bio poznat po svojim pouzdanim i sposobnim SUV-ovima. Trax nastavlja sve tradicionalne Chevroletove vrijednosti i dodaje još mnogo toga. On je moderan, vrlo svestran, a opet štedljiv, mali SUV koji nudi pogon na sve kotače“, rekla je Susan Docherty, predsjednica i izvršna direktorica Chevrolet Europe. „Trax je moderni prikaz jedne od Chevroletovih glavnih karakteristika, a to je stvaranje i proizvodnja izvrsnih SUV-ova“, rekla je Docherty.

Svojom dužinom od 4248 mm i širinom od 1776 mm uz međuosovinski razmak od 2555 mm, Chevroletov novi mali SUV odlikuje se snažnim linijama karoserije koje odražavaju agilnost i pokret. Zlatna leptir-mašna razdvaja gornji i donji dio rešetke, a zahvaljujući tome je Trax odmah prepoznatljiv kao član Chevroletove obitelji.

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club