26.09.2012.

Chevrolet Trax na Pariškom sajmu

Svjetska premijera novog Chevrolet Traxa, popularni miniautomobil Spark osvježenog dizajna te jedinstven ugođaj obilježit će Chevroletovu prisutnost na ovogodišnjem Pariškom sajmu automobila.

chevrolet trax

Na ovom će prestižnom bijenalnom događanju svijetu biti predstavljen Chevrolet Trax koji će sigurno osvojiti brojne obožavatelje. Također će biti izložen osvježeni Spark – jedan od najbolje prodavanih modela ovog branda u Europi – u još sportskijem i „odraslijem“ izdanju. Izdanje Traxa posvećeno nogometnom klubu Manchester United svjedočit će o Chevroletovom nedavnom ulasku u globalni svijet nogometa.

Na Chevroletovu će se štandu tako naći nekoliko zanimljivosti koje će oduševiti ljubitelje nogometa. Novinari i posjetitelji moći će se slikati u fan zoni posvećenoj Manchester Unitedu, na jednom od sjedala s Manchesterova stadiona Old Trafford ukrašenom Chevroletovom leptir-mašnom. Poslije će moći odabrati najbolju vlastitu fotografiju i poslati je na osobnu mail-adresu ili profil na Facebooku ili Twitteru.

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club