Chevrolet Camaro proglašen najljepšim automobilom na svijetu

Chevrolet Camaro osvojio je nagradu za najbolji svjetski automobilski dizajn prema izboru žirija u sastavu 59 automobilskih novinara iz 25 zemalja svijeta. Camaro je ponio prestižnu titulu za koju se natjecalo 30 nominiranih automobila.

chevrolet camaro

Novi Camaro objedinjuje tradiciju, ali i posve moderan izgled, vrhunske performanse, iznimnu udobnost i nove tehnologije. Njegov izgled i stil vožnje predstavljaju jedinstven izbor za kupce koji traže vozilo visokih performansi te nudi veliku vrijednost za novac.

Snažnog sportskog izgleda te proporcijama prednjeg i stražnjeg dijela koje podsjećaju na originalni koncept, dizajn novoga Camara vuče korijene iz njegove bogate prošlosti, a ne čini ga žrtvom pretjerivanja u retro stilu.

Od proljeća 2009. godine kada je novi Camaro predstavljen u Sjevernoj Americi, prodan je u više od 80.000 primjeraka te ostvaruje odlične prodajne rezultate. U zadnjih deset mjeseci zauzima prvo mjesto u segmentu sportskih automobila.

chevrolet camaro

Ovaj sportski kupe i kabriolet visokih performansi naći će se u Chevroletovim prodajnim salonima širom Europe na proljeće 2011.

: Pogledajte ostala Chevrolet vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club