16.12.2010.

Automobil.hr tražilica automobila

Automobil.hr je inovativna tražilica automobila koja pretražuje sve auto oglasnike u Hrvatskoj i prikazuje sve oglase na jednom mjestu, a pokrenuta je početkom mjeseca.

automobil logo

Od početka financijske krize sve su popularniji rabljeni auti s obzirom na smanjenje kupovne moći. Kako bi se olakšalo njihovo pretraživanje pokrenuta je tražilica koja pretražuje sve auto oglasnike po uzoru na Google i omogućuje korisnicima da upišu točno ono što traže i za to dobiju precizne rezultate. Evo primjera što treba upisati kada se traži Seat Leon 2005. godište ili mlađi koji se prodaje po cijeni do 12.000 eura - Seat Leon od 2005.g. do 12.000 eura.

automobil

Na našem tržištu postoje kvalitetni regionalni oglasnici koji se mogu pohvaliti solidnim brojem oglasa, a sada su dostupniji uz pomoć tražilice. Kada se uzme u obzir da tražilica automobila pretražuje sve oglasnike, može se reći da je zapravo najveći auto oglasnik u Hrvatskoj (iako ne postoji mogućnost predaje oglasa).

Odabir pravog vozila olakšava i napredna tražilica s opcijom bržeg i detaljnijeg pretraživanja.

Ako vas zanima po kojoj cijeni se prodaju automobili poput vašeg, jednostavno upišite parametre poput marke, modela i godišta proizvodnje, te možete kvalitetnije formirati cijenu svojeg vozila kojeg namjeravate prodavati.

Tražilica Automobil u vlasništvu je mlade i kreativne tvrtke Video Media d.o.o. iz Zagreba koja je specijalizirana za web strategiju i marketing.

www.automobil.hr

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club