06.05.2014.

20 godina Automobili Škojo

Prošlu godinu tvrtka Automobili Škojo zaokružila je obljetnicom - 20 godina poslovanja u prodaji i servisiranju automobila. Jednako toliko godina poslovnog iskustva, stalnog unapređivanja potpore kupcima, stručnih usavršavanja za potrebe logistike novim automobilskim tehnologijama koje su s novim modelima pomagali plasirati na tržište i što je najvažnije, 20 godina neprekidnog održavanja posla u turbulentnim uvjetima domaćeg gospodarstva.

škojo

Kada su krajem 2013. u tvrtki precizno prebrojavali dane do dvadesete obljetnice, istovremeno su, i jednako precizno, prebrojali i vlastiti prodajni učinak u obljetničkoj godini i taj podatak dodatno fascinira. Tijekom 2013. Automobili Škojo prodali su čak 660 vozila. Gledano samo u segmentu prodaje automobila, to je bila jedna od najuspješnijih godina. Gotovo polovicu prodaje činila su vozila iz Mercedes-Benzovog osobnog programa (323), zatim čak 175 transportera i 70 kamiona istog proizvođača, te 47 vozila marke Suzuki i 45 ostalih vozila. Sve ovo rezultat je proaktivne poslovne politike koju je tvrtka provodila tijekom cijele prošle godine pa su tako uz osječki, otvoreni i autosaloni u Splitu i Zagrebu. U tvrtki danas radi 62 stalno zaposlenih djelatnika koji su prošle godine napravili ukupni promet od 220 milijuna kuna.

škojo

Dvadesetu obljetnicu tvrtka je, kao što i priliči gospodarskom okružju, obilježila radno, popunjenih kapaciteta. Između ostaloga, radom na inovacijama u svom Unibox odjelu za projektiranje, nadograđivanje i preinake na automobilima. Savršeno blistavi Mercedes-Benz Sprinteri, koji su u njihovim pogonima prerađeni u luksuzne mini busove, upućeni su u putnički promet oplemenjeni velikim brojem dobro promišljenih detalja razvijenih da bi povećali komfor putnicima i vozačima.

Bookmark and Sharefacebookyou-tube
oldtimer club