11.02.2011.

Novi uspjeh Audija

Audi priča o uspjehu nastavlja se i ove godine prema anketi čitatelja za odabir “Najboljih automobila 2011.”, koju svake godine provodi specijalizirani, njemački automobilski časopis “auto motor und sport” (ams). Čitatelji su najviše ocjene dodijelili četiri Audi modela – Audi A1, A4/A5, R8 Spyder i Audi Q5. Drugoplasirani Audi A8 i trećeplasirani A3, A6 i R8 Coupé dodatno su zaokružili izvanredne rezultate.

Četiri prva mjesta čine Audi najuspješnijom markom prema ovogodišnjoj anketi. Audi A1 odmah je zauzeo prvo mjesto u kategoriji “malih automobila” – čime je samo dodana još jedan prestižna nagrada prema izboru čitatelja u već nizu primljenih nagrada u kategoriji kompaktnih automobila, kao što su nagrade “Zlatno kolo upravljača” i “Auto Trophy.”

audi

U kategoriji “kabrioleta”, Audi R8 Spyder ponovio je uspjeh od prošle godine. Audi Q5 također je uspješno obranio svoju kategoriju u kategoriji “SUV” vozila. A četvrtu godinu zaredom, nagrada za vozila “srednje klase” dospjela je u ruke modela iz serije A4/A5.

Nagrade za drugo i treće mjesto samo su zaokružile već impresivan uspjeh. Čitatelji magazina ams odlučili su da drugo mjesto u kategoriji “luksuznih vozila” pripadne modelu Audi A8. Treće mjesto osvojili su model A3 u klasi “kompaktnih vozila” i A6 u klasi “više srednje klase” te model R8 Coupé u klasi “sportskih automobila.”

To je bilo trideset i peti put da je magazin “auto motor und sport” proveo ovu anketu – gotovo 93.000 čitatelja dali su svoj glas u 10 kategorija i među 315 modela.

: Pogledajte ostala Audi vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club