09.02.2010.

Audi Q5 osvojio OFF ROAD nagradu za 2010.

Audijevi SUV-ovi osvajaju najviša priznanja: čitatelji magazina OFF ROAD odabrali su Audi Q5 za off-road vozilo godine u kategoriji SUV-ova. Audi Q7 osvojio je treće mjesto u kategoriji luksuznih SUV-ova. Nagrade su dodijeljene sinoć u Münchenu.

audi q5

U anketi među čitateljima, Audi Q5 osvojio je prvo mjesto u kategoriji SUV-ova. Hans-Joachim Radde, voditelj Marketinga za Njemačku u AUDI AG, primio je nagradu i napomenuo: „Audi Q5 kombinira dinamiku i sportske značajke s iznimno prilagodljivom unutrašnjošću . On je svestrani talent za rekreaciju i obitelj. A to je ono što kupci u ovom segmentu dugoročno i žele.“

Audi Q7 je također pronašao svoje poklonike među čitateljima magazina, osvojivši treće mjesto u kategoriji luksuznih SUV-ova. „Sport, rekreacija i posao – to je ono što Audi Q7 predstavlja. S 3.0 TDI clean diesel motorom već zadovoljava stroge Euro 6 norme, koje će stupiti na snagu 2014.“, rekao je Radde.

Gotovo 25.000 OFF ROAD čitatelja dalo je ove godine svoje glasove, birajući između 97 modela u osam kategorija. Ovaj automobilistički magazin provodi svoju anketu među čitateljima od 1982. godine.

video clip

: Pogledajte ostala Audi vozila :

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club